Winter is coming!

Jada! du leste riktig! Det er fortsatt sommer i luften, men for alle iskrigere som venter is-penning, så er det ikke lenge igjen!

Kommunen har i dag startet isprepp! Det er fortsatt en stund igjen til man kan speile manken i den frosne gleders sjø. Det må males, tegnes opp dropp-punkter, blå-linjer, rød-linje og legges ned sponsor-duker. Sånt no tar tid, men den som venter på noe godt osv..

Det kommer om kort tid komme oppdaterte treningstider, lag, info om åpen is, og etterhvert full kampoversikt på alle lag, så fort seriespillet er spikret. I tillegg til alt dette, skal vi også kickstarte sesongen med en bytte, kjøpe, selge dag, som du kan lese mer om.

Og for dere som ennå ikke har begynt å spille hockey, det er aldri for sent. Klikk dere inn på enten hockeyskolen eller meld dere inn her! Penguins er en fantastisk klubb med ungdomslag i nesten alle aldre, og en haug med veteraner som elsker pøkk. Er du foreldre til en av våre lovende spillere, så trenger vi også din støtte! Vis din støtte ved å melde deg inn i klubben og betale medlemsavgift. Det er uvurdelig for oss, og vi setter umåtelig stor pris på alle våre støttespillere. Tusen takk!


Publisert

Aktuelt