Hockeyskolen er i gang

Hockeyskolen er i full sving! Over 30 barn er med fra start, og alderen spriker fra 3-10 år 👍

Therese og Charlotte har vært rundt på alle skoler og barnehager i god tid før høstferien og hengt opp flyers. Gratis hockeyskole for barn fra 4 år og oppover - stod det på plakaten. Budskapet ble godt mottatt hvor hen de gikk og mange foreldre meldte seg inn i Spond-gruppa. Therese står i døra og tar i mot alle barna, og alle som vil får en pepperkake når de kommer 😊

Richard Kvalå
Richard Kvalå er hovedansvarlig for hockeyskolen, hovedtrener for U13 og veteranspiller.

Richard og de gode hjelperne

Richard har hovedansvaret for hockeyskolen, men han har alltid med seg noe gode hjelpere. Det er som ofteste noen ungdommer fra U13 og U15-laget som hjelper til, men også hockeyforeldre som har barn på hockeyskolen. Voksne får også lov til å bli med ut på isen i starten om det skulle være nødvendig. Isen deles ofte opp i mindre deler, hvor hver del har ulikt fokus. Noen trenger en pingvin å holde seg i og kanskje sakte, men sikkert slippe taket og stå selv, mens andre vil øve på svinger eller bremsing.

Ivrige barn på hockeyskolen
Flere smårollinger i kø skli-under-hockeykølla-hinderet
Barn som står på skøyter
Det er flere hjelpere på hver stasjon, og barna får god oppfølging

Delt is med U8

Hockeyskolen kjører parallelt med U8-treningene. Derfor deles isen ofte med tau eller avdelere. Det er fin utnyttelse av isflaten, samt at de som mestrer skøytegåingen kan se bort på treningen til U8 og få et lite innblikk i hvordan treningene foregår. U8-trenerne er fjorårets hockeyskole-trenere Oskar Birkeland og Christian Strømme. 

U8-laget i aksjon
Etter hcokeyskolen er U8 det laveste alderstrinnet man kan begynne på foreløpig. Der er det mye 3 mot 3-spill
2 gutter som jakter puck
Bånn gass!
Hockeykamp
U8 spiller 3 mot 3

Kristian Aagaard fra Veteran 1 (a-laget) viser de litt mer viderekommende på laget hvordan "proffene" gjør det 😊 Kjeglene står pent plassert i riktig avstand og perfekt å øve på både forlengs og baklengs skøyting med sving.


Publisert

Aktuelt