Scandic Cup Resultater

Scandic Hockey Cup er over for i år og veteranene ga skuelystne hockeyentusiaster valuta for pengene!

6 veteranlag samlet seg i Bugården Ishall den første helgen i april, med tett kampprogam både, fredag, lørdag og sluttspill på søndag. Lørdagskvelden var i tillegg av det ekstra hyggelige slaget med bankett for alle deltakerne.

Sluttspillet

Alle lag gjorde god innsats i løpet av helgen, og spesielt Kongsvinger og BK Munkedal viste god form tidlig. Første semifinale ble derfor Tønsberg mot Kongsvinger, og andre semifinale ble River Rats mot BK Munkedal.

Sandefjord og Pondus kjempet om 5.plassen, hvorpå Sandefjord trakk det lengste strået og kapret plassen på resultatet 5-1.

Tønsberg Vikings blåste liv i tanken om å stikke av med førsteplassen ved å slå Kongsvinger med et mål tidlig søndagsmorgen. BK Munkedal hadde ingen intensjoner om å la finalespill forspille, og satte spikern i kista og all tvil til side når de slo River Rats med 8 mål mot 0.

Det ble derfor duket til finalespill mellom Tønsberg og BK Munkedal, og sistnevnte vant med 4 mål (2-6).