Penguins vs Vikings (U13)

Penguins tar i mot Vikings på hjemmebane til helgen

U13-serien spiller kamper annenhver helg, og nå førstkommende lørdag (12.11) er det Penguins sin tur til å ta imot Tønsberg Vikings på hjemmebane. Dette er første seriekampen mot Vikings i år, men guttene fikk prøvd seg i en treningskamp mot Vikings rett før sesongstart

Vestfolds hockeyvikinger

Tønsberg har gode hockeyrøtter og vært med i en årrekke. U13-laget lå i fjor godt over Sandefjord Penguins i seriespillet og spilte til tider ganske jevnt med de bedre oslo-lagene. Troppen er nokså lik som i fjor, og toppspillerne hos Tønsberg har nok ikke blitt noe mindre gode siden i fjor.

Hardt arbeid og god treningsmoral

Sandefjord Penguins derimot møtte mer motstand i fjorårets serie, og fikk en tung start mot både Tønsberg, Jutul og ikke minst Holmen. Gutta fortsatte å kjempe på og spilte flere gode kamper, og endte opp med å spille både uavgjort og vinne et par kamper. Laget som helhet ble bedre og bedre utover sesongen, og med god hjelp fra et fantastisk trenerapparat, ble det sakte, men sikkert, mer og mer fart på både skøyter og pucker.

Etter sesongen ble enkelte spillere flyttet til rettmessig alderstrinn og stallen forsterket med flere spillere fra både hockeyskole og laget under. For trenerne var det sosiale utrolig viktig, og en grunnpilar for å bygge laget videre. Nå har gutta trent sammen en stund og vi kan trygt si at det sosiale er like bra som før, om ikke enda bedre 😀. Treningsmoralen er god, og mange tilbringer mye tid på is også utenom treningstidene. 

Penguins på hjemmebane
Penguins på hjemmebane

Fra trening til serie

Resultatet av god coaching, iherdig arbeid og flott sosialt samvær fikk full uttelling da gutta møtte Tønsberg til treningskamp i september. Fra å tape 9-1 i fjor, til å knive om seier helt til tuta gikk! Spenningen i kampen var til å ta og føle på, og gutta ga alt! Lagene fulgte hverandre jevnt med mål oppover, og Sandefjord lå i ledelsen lenge på 7-6. Når det stod 5 minutter igjen på klokka var stillingen 8-9 og Penguins skøyt på Vikings målet som om de skulle fått betalt for det. Goalien til Tønsberg var mer enn opptatt siste spilleminuttene for å si det slik, men han klarte å hamle opp med alt Penguins serverte. Det var dog veldig nærme da det gjensto sekunder på klokka og pucken lå på strek. Dommer blåste blokkering, og uavgjort glapp i siste liten.

Game on

Nå får gutta mulighet på revansj, og vi håper på en like spennende kamp som sist. Vi ønsker Tønsberg hjertlig velkommen til ishallen førstkommende lørdag og håper at alle som har mulighet kommer for å se på!

Penguins klare for bortkamp
Penguins klare for bortkamp


Publisert

Aktuelt