U7/U8 søker lagkamerater

Vil du spille hockey? Bli med på trening da vel! Frem til høstferien er det gratis å være med.

U7/U8-laget er de som i 2023/2024 sesongen er under 7 eller 8 år, altså født 2016 eller 2017. Både gutter og jenter er velkomne! Gjengen trener to ganger i uka - onsdag og søndag. 

Hockey er fantastisk trening

Ishockey er en fantastisk barneidrett som gir stor mestringsfølelse, bidrar til god motorikk, koordinasjon og balanse. Alt dette lærer du selvfølgelig hos oss, og det beste er at de fleste har det bare gøy og kjenner på en deilig mestringsfølelse når de svinger, bråbremser eller kjører baklengs 😀

3 barn foran et hockeymål
Jomar, Leah og Roald vil gjerne ha flere lagkamerater på u8.

Uansett nivå

Det spiller ingen rolle om du ikke har stått på skøyter før, vi tar i mot alle nivåer. I starten kan det også være litt utstyr man trenger for å komme igang. Sandefjord Penguins har både bukser, brystbeskytter og diverse i flere størrelser som kan lånes. Skøyter har vi også om noen skulle trenge det. Til å begynne med kan det være ok med en slalomhjelm eller lignende, men det beste er om man har en hjelm med gitter når man spiller hockey. Maria er behjelpelig med å finne utlånsutstyr til de som måtte trenge dette.

Fordi det er veldig gøy der!

Leah

Leah er en barna som har var på hockeyskolen i fjor og starter i år på U7/U8. Hun synes hockey er kjempe moro! på treningene kan man gå baklengs, og skrape ekte snø av isen! Hun og de andre på laget håper derfor at flere har lyst til å bli med så laget vokser i året som kommer.

Treningstider

Onsdager kl 17-18, og søndager fra kl 11-12. Oppmøte er 20 minutter før, slik at man rekker å skifte. Har du yngre søsken som også vil være med? Ikke noe problem! U7 og U8 trener samtidig som hockeyskolen, så yngre søsken som ønsker det kan delta på hockeyskolen (fra 4 år og oppover). Det er gratis å være med frem til høstferien, slik at du får prøvd litt før du bestemmer deg. Hockeyskolen er gratis hele året. Send en e-post til lag@sandefjordpenguins.no med emnefelt u7/u8 hvis du ønsker å prøve.

 


Publisert

Aktuelt