Klubb-kick off!

Klubben arrangerte sesong-kick off og ba inn alle lagene og hockeyskolen til pizza og brus.

Rett etter hockeyskolen på onsdag, så var hele klubben bedt inn på pizza og brus. Det kom over 100 stk, både unge og voksne. Dette synes vi i Sandefjord Penguins er veldig gøy. Det er en super mulighet for å mingle og bli litt kjent på tvers av lagene, både for barn og voksne.

Dagligleder tok ordet

Henning Fevang, vår daglige leder ønsket velkommen og snakket litt om klubben, økonomien, lagene og ikke minst hvem som innehar verv i klubben. Styret kjørte en kort presentasjon av hvert medlem, samt at andre viktige verv som driftsleder, kioskansvarlig, kioskvakt-ansvarlig og ikke minst barneidrett- og jenteansvarlige ble nevnt. 

Kiosken er hjertet i hallen

Vi er heldige som har muligheten til å drifte kiosken for kommunen, og kiosken gir oss et viktig samlingspunkt som byr på mange sosiale begivenheter enten det er trening eller kamp. Inntektene fra kiosken går uavkortet til barne- og ungdomslagene, og sist, men ikke minst - det  en hyggelig måte å drive dugnad på.

Barn som spiller hockey
Full fart på isen

Avlyst trening og løkkehockey

Både U10/11 og U13-lagene måtte gi avkall på sin trening, men som plaster på såret så var det åpen is for alle medlemmene. Det ble en hit og det var til tider mange barn på isen som spilte løkkehockey. Lagene var variert fra u8,u10/11,u13 og u15. Dette syntes de var kjempegøy, og ikke minstvar det super læring for de litt yngre spillerne når de fikk bryne seg på eldre motspillere. 


Publisert

Aktuelt